curacao reizen

reizen hond reiskennel thumb150Gaat uw huisdier met u mee op reis naar Curacao? Voordat uw huisdier mee mag naar Curacao zult u 2x langs uw dierenarts moeten gaan. Wij vertellen waar u rekening mee dient te houden.

immigratiekaart 75pxAlle buitenlandse bezoekers die op Curaçao aankomen, moeten vóór vertrek de Digitale Immigratiekaart voor Curaçao online aanvragen. Deze neem je geprint mee op reis. De immigratiekaarten worden niet meer verstrekt op de luchthaven of in het vliegtuig, en zijn dus niet meer schriftelijk in te vullen. Door digitaal je gegevens in te vullen sta je bij aankomst al geregistreerd bij de immigratiedienst.

hato-tower_thumbHoe verloopt de aankomst op Curacao? Ten eerste ontvang je in het vliegtuig per persoon een landingskaart die moet worden ingevuld. De ingevulde kaart moet worden ingeleverd bij de douane tijdens de paspoort controle op de luchthaven van Curacao.

Hato-voorkant_thumbHato Airport is de luchthaven van Curacao. De start- en landingsbaan is 3410 meter lang en 60 meter breed, geschikt voor alle soorten vliegtuigen. De luchthaven ligt aan de noordkust van Curacao, 12 kilometer van Willemstad. Hato International Airport dient als hub-station voor regionaal en internationaal transport.

realtime-flight-trackingRealtime flighttracking en vluchtinformatie. Zit er een bekende in het vliegtuig van, of naar Curacao? Kijk dan hier om te zien waar het toestel zich op dit moment bevindt. Wij hebben een overzicht gemaakt van alle vluchten. Tevens vindt u hier de actuele "Arrivals" en "Departures" van de luchthavens Hato en Schiphol. Helaas is de flighttracking informatie wel Engelstalig.

Wie de meeste kans wil maken op een goedkoop ticket, kan nog altijd het best vroeg boeken. Prijzen voor vliegtickets veranderen namelijk continu. Ook kan een ticket op de website van een luchtvaartmaatschappij goedkoper zijn dan via een reisbureau of boekingssite.

De landing op vliegveld Hato in Curacao. Ben je benieuwd hoe het landen eruitziet vanuit het vliegtuig, bekijk dan deze youtube filmpjes. Maar eerlijk is eerlijk, het is leuker als je zelf in dat vliegtuig zit.

Card CuraDeal op houder 200pxCuraDeal

Email: info@curadeal.com

Tel.:
Vanuit Curacao: 511 11 71
Vanuit Nederland: 005999-5111171 (tip: bel gratis via Whatsapp.)

Kvk: Curacao 165578

Aad traditional curacao 200pxMi ta Aad, kontentu di sera konosi bo.
(Ik ben Aad, fijn om kennis met u te maken.)