curacao reizen

Informatie voor toeristen

logo ABC busbedrijf 200Wist u dat er op Curacao een uitstekende busdienst is?  Het ABC busbedrijf is een openbaar vervoer aanbieder met busdiensten over het hele eiland. De kosten zijn 2 of 2½ gulden. Ze bieden ook een handige app voor je telefoon. <Lees hier> de uitgebreide informatie.

dushi_vip_card-75Geniet van heel veel kortingen tijdens uw bezoek aan Curacao! Zo krijgt u tot 15% korting op uw eindrekening bij vele bekende, en onbekende restaurants. Maar ook 20% of meer korting op autohuur, entreeprijzen, activiteiten en nog veeel meer!

Kosten: Slechts € 14,95 Gezien alle kortingen die u krijgt is dat werkelijk een koopje.

Curacao-dagtrip-allZes leuke auto-dagtripjes. Zo ontdek je tijdens de vakantie het hele eiland. De routes zullen je leiden langs de mooiste gebieden, stranden en bezienswaardigheden van Curacao. Je zal alle belangrijke hoogtepunten van het eiland zien en ervaren. Als je alle dagtrips hebt gevolgd dan weet je zeker dat je weinig gemist hebt tijdens de vakantie.

tomtom-logo-50Is er een navigatie apparaat zoals een TomTom beschikbaar voor Curacao? Een vraag die vaak gesteld wordt. Er zijn meerdere manieren om te navigeren op Curacao. TomTom valt hierbij af omdat er geen kaarten beschikbaar zijn van het eiland op het TomTom apparaat.

Card CuraDeal op houder 200pxCuraDeal

Email: info@curadeal.com

Tel.:
Vanuit Curacao: 511 11 71
Vanuit Nederland: 005999-5111171 (tip: bel gratis via Whatsapp.)

Kvk: Curacao 165578

Aad traditional curacao 200pxMi ta Aad, kontentu di sera konosi bo.
(Ik ben Aad, fijn om kennis met u te maken.)