curacao wonen

De papierwinkel

Indien u wilt gaan emigreren naar Curacao, of u wilt er tijdelijk gaan werken, dan bent u verplicht om diverse procedures en aanvragen te doorlopen. Hierbij treft u een overzicht wat er van u verwacht wordt. Het is ten zeerste aan te raden om de juiste procedures aan te houden om vertragingen of teleurstellingen te voorkomen.

formulier 75Wilt u gaan werken en/of wonen op Curacao? Of langer op Curacao verblijven dan 6 maanden? Dan heeft u een Verklaring van Rechtswege nodig. Ook als u tijdelijk op Curacao wilt werken.

vlag nl gebroken 150pxWist u dat u zich moet uitschrijven uit Nederland wanneer u langer dan 8 maanden buiten Nederland verblijft?  Lees verder voor meer informatie.

curacao kalenderjaarVeel websites met Curacao informatie melden dat men als toerist "6 maanden per kalenderjaar" mag verblijven. Dat klopt niet! Lees verder voor de correcte uitleg.

Schild-Curacao75De officiële emigratiefolder van de Vertegenwoordiging van Curacao in Nederland. In de online folder vindt u bruikbare informatie wanneer u naar Curacao wilt emigreren, op Curacao wenst te werken en voor stagiëres. De benodigde eisen, vergunningen, verzekeringen, belasting regels.

vlag nl gebroken 150pxUitschrijven uit Nederland wanneer u naar Curacao emigreert? Hoe werkt dat? Wat zijn de gevolgen? En hoe werkt het als u al op Curacao bent? Lees verder voor meer informatie.

formulier-inschrijven-curacaoGaat u emigreren van Nederland naar Curacao dan is het nodig om u uit te schrijven uit het bevolkingsregister van Nederland, en daarna in te schrijven in het bevolkingsregister van Curacao.

formulier-75Voor het emigreren naar Curacao of voor het aanvragen van een werkvergunning heeft u een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) nodig.

Card CuraDeal op houder 200pxCuraDeal

Email: info@curadeal.com

Tel.:
Vanuit Curacao: 511 11 71
Vanuit Nederland: 005999-5111171 (tip: bel gratis via Whatsapp.)

Kvk: Curacao 165578

Aad traditional curacao 200pxMi ta Aad, kontentu di sera konosi bo.
(Ik ben Aad, fijn om kennis met u te maken.)

Uw reclame hier op deze website? Klik voor info

Sponsored by: but 75x30 BOL