curacao reizen

De goedkoopste vliegticket naar Curacao

vliegen-frontpage-75x75Zoek de goedkoopste vliegticket naar Curacao. Wij zetten een aantal vergelijking websites op een rij, zodat u zeker weet dat u echt de goedkoopste vlucht boekt! Zo voordelig mogelijk vliegen.

Vergelijk via: SkyScanner.nl / TIX vliegtickets vergelijken

De vergelijkings websites geven een goed overzicht van alle vluchten die worden aangeboden naar Curacao. Door de luchtvaartmaatschappijen met elkaar te vergelijken kun je de goedkoopste vliegtickets vinden, of de voor jou meest gunstige reistijden.

Direct boeken bij de vliegmaatschappij kan ook: KLM / TUI  (Corendon vluchten kunt u boeken via SkyScanner.nl )

Een tip:
Het is altijd verstandig om de diverse vliegticket websites met elkaar te vergelijken. Let daarbij wel op het uiteindelijk bedrag, want soms geeft website A een prijs, inclusief alle kosten. Maar soms geeft website B een goedkopere prijs, terwijl er dan achteraf nog bijvoorbeeld boekingskosten worden berekend.

Tegenwoordig worden koffers en ruimbagage vaak apart berekend.  Vooral in de goedkopere tarieven moet je er goed op letten of het inclusief, of exclusief bagage is.

Een dag eerder of later vliegen geeft vaak ook een andere prijs. Maar dat valt meestal goed te zien in de overzichten die de ticket websites tonen. De ene keer is de vlucht van goedkoper, de andere keer is vliegen met of Corendon weer goedkoper.

U ziet, een beetje shoppen scheelt u a snel tientallen euro's. Dat is toch sneller verdiend dan een uur bij de baas werken ;)

 

Card CuraDeal op houder 200pxCuraDeal

Email: info@curadeal.com

Tel.:
Vanuit Curacao: 511 11 71
Vanuit Nederland: 005999-5111171 (tip: bel gratis via Whatsapp.)

Kvk: Curacao 165578

Aad traditional curacao 200pxMi ta Aad, kontentu di sera konosi bo.
(Ik ben Aad, fijn om kennis met u te maken.)