curacao reizen

All Inclusive vakantie

Wil je graag een vakantie zonder zorgen, met alleen maar ontspanning op het strand of hotel, en puur genieten? Denk dan eens aan een all-inclusive vakantie.
Qua prijs zijn deze vakanties wel duurder, maar tijdens het gehele verblijf kun je onbeperkt genieten van het eten en drinken van het hotel.
Werkelijk alles is inbegrepen in de prijs; Vliegticket, hotel, eten, drinken, en vaak ook de watersport activiteiten ... je hoeft alleen nog maar te genieten.

Op Curacao komen steeds meer hotels te met een all-inclusive pakket. Door de all-inclusive formule weet je vooraf exact wat de vakantie kost, zonder onverwachte verrassingen van hotelrekeningen, restaurant kosten en dure drank rekeningen.

Elk hotel biedt zijn eigen all-inclusive pakket, dus wanneer je boekt, is het raadzaam om goed te bekijken wat er in het all-inclusief pakket zit. Voor alcohol bijvoorbeeld, geldt vaak dat de lokale dranken in het pakket zitten, maar de geimporteerde drank wel apart verrekend wordt.

Voordelen:
- Je hebt werkelijk nergens omkijken naar. Alles is tot op de puntjes verzorgd.
- Je weet vooraf wat de vakantie gaat kosten. Zonder achteraf nog rekeningen te krijgen.
- All-inclusive betekend vooral; ... heerlijk relaxen zonder zorgen!

Nadelen:
- Het all-inclusief pakket geldt uiteraard alleen in het hotel. Wanneer je 'er op uit' gaat, dan maak je extra kosten voor eventuele versnaperingen en drankjes op een terras.
- Vaak ga je minder op pad om de rest van het prachtige Curacao te ontdekken. Je mist daardoor veel mooie plaatsen, stranden en mooie herinneringen.
- De boekingsprijs is uiteraard hoger dan niet all-inclusive aanbiedingen.

Er zijn voor dit onderwerp op dit moment nog geen artikelen.

Card CuraDeal op houder 200pxCuraDeal

Email: info@curadeal.com

Tel.:
Vanuit Curacao: 511 11 71
Vanuit Nederland: 005999-5111171 (tip: bel gratis via Whatsapp.)

Kvk: Curacao 165578

Aad traditional curacao 200pxMi ta Aad, kontentu di sera konosi bo.
(Ik ben Aad, fijn om kennis met u te maken.)

Uw reclame hier op deze website? Klik voor info

Sponsored by: but 75x30 BOL