curacao werken vacature

Informatie over werken op Curacao

werken informatie 450x300Je zult op Curacao te maken krijgen met cultuurverschillen. Dit is op het sociale vlak, maar ook is de werkcultuur vaak anders. Het is daarom handig om je ook daar een beetje op voor te bereiden.

Maar ook, hoe kun je het beste solliciteren? Wat kan ik aan salaris verwachten?

boek grant thornton fiscaal 2023 coverFiscale Wetgeving 2023 - Curaçao en St. Maarten, BES-eilanden en Aruba. Een compleet en up-to-date overzicht van fiscale wetteksten, in handzaam formaat. Het is een onmisbaar naslagwerk wanneer u alles wilt weten over de fiscale wetten op Curacao. Natuurlijk interessant voor de ondernemer, maar ook voor de particulier die op Curacao woont. U kunt dit boek gratis downloaden via Grant-Thornton.

werk-curacaoEr zijn veel websites met vacatures op Curacao. Er moet wel gezegd worden dat solliciteren vanuit Nederland in 99% van de gevallen niet werkt. Ten eerste omdat er te veel solliciatiebrieven komen van 'gelukzoekers' uit Nederland, en ten tweede; ze willen je gewoonweg persoonlijk zien en spreken.

salaris-loon-curacaoVerrassend genoeg is er op het internet niet echt veel te vinden over het loon en de salarissen op Curacao. Wij proberen iets meer duidelijkheid te geven aan u. Het salaris op Curacao is wel beduidend lager dan in Nederland.

Card CuraDeal op houder 200pxCuraDeal

Email: info@curadeal.com

Tel.:
Vanuit Curacao: 511 11 71
Vanuit Nederland: 005999-5111171 (tip: bel gratis via Whatsapp.)

Kvk: Curacao 165578

Aad traditional curacao 200pxMi ta Aad, kontentu di sera konosi bo.
(Ik ben Aad, fijn om kennis met u te maken.)

Uw reclame hier op deze website? Klik voor info

Sponsored by: but 75x30 BOL