curacao reizen

Real Time vluchinformatie

realtime-flight-trackingRealtime flighttracking en vluchtinformatie. Zit er een bekende in het vliegtuig van, of naar Curacao? Kijk dan hier om te zien waar het toestel zich op dit moment bevindt. Wij hebben een overzicht gemaakt van alle vluchten. Tevens vindt u hier de actuele "Arrivals" en "Departures" van de luchthavens Hato en Schiphol. Helaas is de flighttracking informatie wel Engelstalig.

Hieronder vindt u links naar een Engelstalige flighttracking website. De realtime informatie kan ongeveer 5 minuten achterlopen op de werkelijke situatie.

 

Alle vluchten Nederland <> Curacao

Dit toont een overzicht van alle geplande vluchten tussen Amsterdam en Curacao van vandaag. Dus inclusief de vluchtgegevens van TUI-Fly, KLM. Air Belgium komt niet in dit overzicht te staan omdat deze vertrekt vanuit België. Vanuit dit overzicht kun je een gewenste vlucht aanklikken waardoor je meer informatie van dat vluchtnummer krijgt.
Achter elke vlucht die in op dat moment in de lucht is, ziet u een kleine afbeelding van een vliegtuig. Wanneer u daarop klikt, dan ziet u de real-time vluchtgegevens.

Overzicht van alle vluchten van: Amsterdam > Curacao <AMS-CUR>
Overzicht van alle vluchten van: Curacao > Amsterdam <CUR-AMS>

 

Arrivals en Departures Hato en Schiphol

De hiervolgende links tonen alle aankomende, en vertrekkende vluchten van de betreffende luchthavens. Dit is dus niet alleen de Curacao bestemming.

Schiphol Nederland: Aankomsten / Vertrek
Hato Curacao: Aankomsten / Vertrek

 

Card CuraDeal op houder 200pxCuraDeal

Email: info@curadeal.com

Tel.:
Vanuit Curacao: 511 11 71
Vanuit Nederland: 005999-5111171 (tip: bel gratis via Whatsapp.)

Kvk: Curacao 165578

Aad traditional curacao 200pxMi ta Aad, kontentu di sera konosi bo.
(Ik ben Aad, fijn om kennis met u te maken.)