curacao leuke items

kookboek antilliaanse keuken 75pxWeer terug in Nederland? Blijf in Curaçaose sferen met de allerlekkerste Antilliaanse recepten, bestel hun prachtig kookboek, of bezoek de kook-workshops. Gezellig en lekker!

pica sausPica is een zeer pikante, maar wel lekker frisse dressing die bij elke 'snèk' op Curacao geserveerd wordt bij jouw bestelde gerechten. Als je eten gaat afhalen, dan krijg je de keuze of je er pica bij wenst. Wanneer je bij een snèk blijft eten, dan wordt er een potje met pica op tafel gezet, zodat je die zelf kunt toevoegen. Erg lekker, erg pittig!

Pastechi di carniEen 'Pastechi' is een razend populair 'tussendoortje' op Curaçao. Het bestaat uit deeg gevuld met kaas of een kruidig mengsel van gehakt, kip of tonijn. Op het eiland bekend als Pastechi di Carni / Pastechi di Galiña / Pastechi di Tuna.

amstel-bright-75Amstel Bright is een razend populair bier op de antillen. Het wordt ook door bierproevers gewaardeerd als een goede kwaliteit bier. Het is een beetje te vergelijken met Corona bier. Vooral onder de curacaose zon smaakt dit verkoelend biertje heerlijk. Het heeft een fruitig tintelende smaak.

Card CuraDeal op houder 200pxCuraDeal

Email: info@curadeal.com

Tel.:
Vanuit Curacao: 511 11 71
Vanuit Nederland: 005999-5111171 (tip: bel gratis via Whatsapp.)

Kvk: Curacao 165578

Aad traditional curacao 200pxMi ta Aad, kontentu di sera konosi bo.
(Ik ben Aad, fijn om kennis met u te maken.)

Uw reclame hier op deze website? Klik voor info

Sponsored by: but 75x30 BOL