curacao werken vacature

Werken op Curacao

The ultimate job, ... werken op Curaçao! Maar is dat ook zo? Wat zijn de addertjes (hagedisjes) onder het gras? Wat heb je nodig om op Curaçao te mogen werken? Zijn er dingen waar je rekening mee moet houden?

Uiteraard is er verschil met Nederland. Niet alleen is de (werk-)cultuur vaak anders ingesteld, maar ook de manier van werken kan anders zijn dan wat je gewend bent. Eén ding is zeker, ... het is zeker geen straf om op Dushi Korsow aan het werk te gaan! En na het werk kun je lekker aan de BBQ of gezellig borrelen met je collega's.

Vacatures op Curacao

Werk zoeken op Curacao werkt meestal het beste als je op het eiland zelf aanwezig bent. Maar toch is het fijn als je vanuit Nederland die 'once-in-a-lifetime' vacature kunt vinden.  Er zijn verschillende manieren om werk te zoeken.

Wij zijn geen vacaturebank, maar we kunnen je wellicht wel wat in de goede richting sturen. Wat ons betreft.... Succes!

Vacatures op Curacao

Stage lopen op Curacao

De meest idealistische plek voor een stagiair... Curacao! Het eiland van zon, zee, strand en vooral veel plezier en feesten. Waar moet je rekening mee houden, of zoek je gewoon meer informatie?

We hebben speciaal voor jullie een plekje gereserveerd op deze website.

Stage op Curacao

Aanvullende informatie

Je zult op Curacao te maken krijgen met cultuurverschillen. Dit is op het sociale vlak, maar ook is de werkcultuur vaak anders. Het is daarom handig om je ook daar een beetje op voor te bereiden.

Maar ook, hoe kun je het beste solliciteren? Wat kan ik aan salaris verwachten?

Nuttige informatie

De benodigde documenten

Het officiële gedeelte; Je kunt helaas niet zomaar naar Curacao gaan en daar gaan werken of stage gaan lopen. Je zult diverse documenten nodig hebben en daarmee een 'Verklaring van Rechtswege' aan moeten vragen. Zonder dit document aangevraagd te hebben mag je helaas niet werken op Dushi Korsow.

Wat heb je nodig? Waar kun je terecht?  Wij leggen het graag uit.

Papierwerk

Card CuraDeal op houder 200pxCuraDeal

Email: info@curadeal.com

Tel.:
Vanuit Curacao: 511 11 71
Vanuit Nederland: 005999-5111171 (tip: bel gratis via Whatsapp.)

Kvk: Curacao 165578

Aad traditional curacao 200pxMi ta Aad, kontentu di sera konosi bo.
(Ik ben Aad, fijn om kennis met u te maken.)

Uw reclame hier op deze website? Klik voor info

Sponsored by: but 75x30 BOL