curacao wonen

Emigreren naar Curacao

Emigreren naar Curacao? Dan komt er heel wat op u af! We bieden enkele tips en wetenswaardigheden. Wij wensen u alvast veel plezier met het realiseren van uw droom.

hato tower thumbEen vraag die altijd weer terugkomt: Ik ga emigreren naar Curacao. Dus ik boek een enkele reis vliegticket. Of moet ik toch een retourticket boeken?

Wij leggen u haarfijn uit of u voldoende heeft aan een enkele reis, of dat u toch echt beter een retourticket kunt nemen.

boek emigreren car nl 75pxEmigreren naar Caribisch Nederland doet u niet snel even op een zondagmiddag. Er zijn duizend en een dingen waaraan u moet denken. Dit boek geeft u een duidelijk inzicht in alles wat er komt kijken bij een emigratie naar Caribisch Nederland.

boek wonen en kopen op curacaoBent u van plan om op Curacao een eigen huis te kopen? Informatie over bouwkavels of het kadaster? Emigreren naar Curacao? Dan is het boek "Wonen en kopen op Curacao" een onmisbaar naslagwerk. Editie 2016/2017 omvat ook de laatste updates over Belastingregeling Nederland-Curacao, penshonado-regeling, nieuwe box 3 regeling, fiscale wijzigingen op Curaçao.

soaw schild 75pxMinister Larmonie van Sociale Ontwikkeling, Arbeid en Welzijn (SOAW) heeft gezorgd voor paniek onder de mensen die willen emigreren naar Curacao en de mensen die al ge-emigreerd zijn en nu in afwachting zijn van een tewerkstellingsvergunning. Per ingang van 1 maart 2016 worden er namelijk geen tewerkstellingsvergunningen voor ongeschoolde- of laaggeschoolde beroepen afgegeven. Hoe zit het nu precies??

Horeca-curacao-75Wat is er mooier dan een horecazaak op het zonovergoten eiland Curacao. Het is een droom voor velen. De eerste stap is, om in Nederland de huidige woning en zaak te verkopen zodat er een goed startkapitaal is voor dit uitdagende avontuur. Met groot enthousiasme, veel inzet, uw geweldig uniek idee en een zak met geld gaat u het zeker redden in de Cariben. ... Maar is dat ook zo? Een kritische noot.

Card CuraDeal op houder 200pxCuraDeal

Email: info@curadeal.com

Tel.:
Vanuit Curacao: 511 11 71
Vanuit Nederland: 005999-5111171 (tip: bel gratis via Whatsapp.)

Kvk: Curacao 165578

Aad traditional curacao 200pxMi ta Aad, kontentu di sera konosi bo.
(Ik ben Aad, fijn om kennis met u te maken.)

Uw reclame hier op deze website? Klik voor info

Sponsored by: but 75x30 BOL