curacao reizen

Informatie voor toeristen

Dushi Kortingskaart

dushi_vip_card-75Geniet van heel veel kortingen tijdens uw bezoek aan Curacao! Zo krijgt u tot 15% korting op uw eindrekening bij vele bekende, en onbekende restaurants. Maar ook 20% of meer korting op autohuur, entreeprijzen, activiteiten en nog veeel meer!

Kosten: Slechts € 14,95 Gezien alle kortingen die u krijgt is dat werkelijk een koopje.

dushi_vip_card-175Wat is de Dushi Kortingskaart?

Het is een persoonlijke kortingskaart waarmee u kortingen krijgt tot 20% bij heel veel toeristische plaatsen, restaurants en activiteiten.

De kaart kost slechts €14,95 en is 1 kalenderjaar geldig.

Na eenmalig aanschaffen krijg je via de DushiDeal app toegang tot meer dan 35 deals. Met het gevarieerde aanbod kun je zelf je vakantie invullen en de leukste plekjes van Curaçao ontdekken. Allemaal met 10-20% korting! Boek je accomodatie en huurauto met Kortingskaart. Kies je activiteiten zoals een mountainbike- of jeeptour, doe een introductieduik, ga kitesurfen of mee op een heerlijke boot- of wakeboardtrip, huur een kayak of SUP en bezoek de struisvogelboerderij, de Blue Curaçao fabriek en interessante musea. Als klap op de vuurpijl zijn er ook nog deals bij een aantal heerlijke brasseries en restaurants.

Allemaal te mooi om waar te zijn... maar het is echt waar:
Met de persoonlijke kortingskaart op zak bespaart u vele, vele euro's. Graag verwijzen wij u naar de <De website van Dushi kortingskaart> om alle mogelijkheden, voorwaarden en kortingen te bekijken. Wel belangrijk wat wij hier graag willen melden, is dat de kaart persoonlijk is. De naam op de kaart ontvangt de korting, ... uw mede reizigers niet. Eet u bijvoorbeeld in een restaurant, dan krijgt u korting op uw gerecht, maar geen korting op de gerechten van uw mede tafelgenoten. Maar dan nog... u kunt echt veel besparen tijdens uw vakantie of verblijf op Curacao!

 

 

 

 

Card CuraDeal op houder 200pxCuraDeal

Email: info@curadeal.com

Tel.:
Vanuit Curacao: 511 11 71
Vanuit Nederland: 005999-5111171 (tip: bel gratis via Whatsapp.)

Kvk: Curacao 165578

Aad traditional curacao 200pxMi ta Aad, kontentu di sera konosi bo.
(Ik ben Aad, fijn om kennis met u te maken.)