curacao reizen

Informatie voor toeristen

Auto dagtripjes

Curacao dagtrip all

Zeer regelmatig hebben wij de vraag gekregen over wat er allemaal te doen is, en wat er zeker bezocht moet worden.  Daarom hebben wij leuke auto-dagtripjes samengesteld. Zo ziet je tijdens uw vakantie het hele eiland. De rondleidingen zullen leiden langs de mooiste gebieden, stranden en bezienswaardigheden van Curacao. Je ontdekt alle belangrijke hoogtepunten van het eiland.

De dagtrips zijn verdeeld over zes dagen. Aangezien de meeste vakanties 9 dagen of langer zijn, is er nog ruim voldoende tijd over voor alle fantastische mogelijkheden die deze zonbestemming biedt. Als je alle dagtrips volgt dan weet je zeker dat je niets mist tijdens de vakantie.

En dan 's middags naar het strand
Omdat Curacao natuurlijk ook uw zonbestemming is, houden wij daar rekening mee. Onze dagtripjes beginnen in de ochtend, en de route is zodanig samengesteld dat je in de middag weer heerlijk op het strand kunt gaan genieten van de zon en de zee.

Uiteraard bepaal je zelf wat je doet. Wat niet leuk is of wat niet aanspreekt, daar kunt alleen zelf over beslissen. Bij sommige toeristen zal de dagtrip daardoor wat langer zijn, en bij andere toeristen zal de dagtrip korter uitvallen.

Zes leuke auto-dagtripjes.(Via onze website 'CuracaoToerisme.nl')

Card CuraDeal op houder 200pxCuraDeal

Email: info@curadeal.com

Tel.:
Vanuit Curacao: 511 11 71
Vanuit Nederland: 005999-5111171 (tip: bel gratis via Whatsapp.)

Kvk: Curacao 165578

Aad traditional curacao 200pxMi ta Aad, kontentu di sera konosi bo.
(Ik ben Aad, fijn om kennis met u te maken.)