curacao leuke items

Antilliaans kookboek

logo antilliaans etenwww.antilliaans-eten.nl is een receptensite voor alle geweldige gerechten die afkomstig zijn van ons geliefde eiland. De Antilliaanse cuisine, ook wel genoemd de ‘kuminda Krioyo’ is een mengeling van Spaans, Portugees, Nederlands, Afrikaans en Amerikaans die door de eeuwen tot stand is gekomen. De website wordt beheerd door gepassioneerde kok's met een uitgesproken liefde voor 'hun' eiland en de Antilliaanse keuken.

Het beste kookboek voor de Antilliaanse keuken

kookboek antilliaanse keuken 200pxDe complete Antilliaanse keuken met 300 recepten uit Curacao, Bonaire en Aruba. Het kookboek 'de complete Antilliaanse keuken' legt alle klassiekers uit de Krioyo keuken op een duidelijke en fijne manier uit. 

Echt ALLE recepten staan in dit boek - van ayaka tot zjozjoli. De recepten zijn gerangschikt op type (snacks, soepen, salades, hoofdgerechten, snoepgoed, gebak, drankjes, etc...) en opnieuw geschreven, nadat alle details nog eens zijn nagelopen.

Ongeveer 100 recepten uit dit boek zijn al eerder gepubliceerd in onze andere kookboeken (zoals uit het kookboek 'Nos Kushina Krioyo'). De overige 200 recepten zijn nog niet eerder uitgebracht. Heeft al één van hun eerdere kookboeken en wil je weten of dit boek voor jou relevant is?
Download dan de inhoudsopgave via hun website!

Het lekkerste Antilliaanse kookboek van 2019!
Kosten: € 24,95

<Bestel of bekijk het boek>

 

Allerei Antilliaanse recepten

Op de website treft u nagenoeg alle recepten van de Kuminda Krioyo (Curacaose Keuken). De heerlijkste stoba's, sopì's, bolo's, pastechi... noem maar op, ... u vindt het allemaal.

Heeft u binnenkort een feestje? Dan kunt u vanaf nu uw gasten verwennen met de authentieke Curacaose snacks en snoep. Er is zelfs een apart gedeelte voor kindergerechten.

Antilliaans Eten - Dé grootste collectie Antilliaanse recepten op het web!

Card CuraDeal op houder 200pxCuraDeal

Email: info@curadeal.com

Tel.:
Vanuit Curacao: 511 11 71
Vanuit Nederland: 005999-5111171 (tip: bel gratis via Whatsapp.)

Kvk: Curacao 165578

Aad traditional curacao 200pxMi ta Aad, kontentu di sera konosi bo.
(Ik ben Aad, fijn om kennis met u te maken.)

Uw reclame hier op deze website? Klik voor info

Sponsored by: but 75x30 BOL