curacao reizen

Auto en ander vervoer huren

TUI Cars

Huur uw auto bij de bekendste tour-operator TUI. Via TUI-Cars worden diverse autohuur aanbieders op Curacao vergeleken om zo voor u de beste prijs te zoeken. Maar veel belangrijker, via TUI-cars krijgt u altijd all-inclusive prijzen met uitgebreide verzekeringen, ongelimiteerde kilometers, geen eigen risico bij schade, en nog veel meer. Zo wordt schade aan ruiten, banden, en het dak vergoed. (zie de voorwaarden).

En nog meer service: Gratis extra bestuurder! Gratis annuleren en overboeken. Wat ons betreft één van de beste autohuur aanbieders!

<Bekijk snel de prijs en reserveer uw huurauto via TUI-Cars>

TUI Cars Autohuren

Een goedkope huurauto staat voor jou op over 4.000 vestigingen in meer dan 80 landen klaar. Bij TUI Cars zijn er kwaliteit auto’s met voordelige prijzen. Zij zijn ook de autoverhuur bemiddelaar bij wie bijna alle huurauto’s op de luchthaven gevestigd zijn. Een pendeldienst naar de ophaallocatie is niet nodig.

TUI Cars Mogelijkheden

Bij TUI Cars is de keus groot en ruim. Je hebt dus een ruime keus aan goedkope huurauto’s uit alle categorieën van klein tot minivan. Huur je een auto bij TUI Cars dan is een hotelaflevering op vele plaatsen mogelijk en vaak ook kosteloos. Wil je je huurauto overboeken of annuleren, dan heb je de mogelijkheid deze tot 24 uur voor de huuraanvang gratis te annuleren of over te boeken.

TUI Cars Kosten

Het huren van een auto bij TUI Cars is heel transparant. Bij TUI Cars zijn de prijzen overzichtelijk en transparant aangegeven tijdens het reserveren en de huurvoorwaarden zijn beknopt uitgedrukt. Daarnaast heb je een CDW-verzekering inclusief vergoeding van eigen risico, diefstalbeveiliging van auto, een ongelimiteerd aantal kilometers, een WA- verzekering en veel meer.

Uitgebreide dekking door verzekering

In alle landen inclusief, behalve Cuba:

  • CDW-verzekering incl. vergoeding van eigen risico;
    dekking glas-banden-bodem-dakschades (uitzondering: schade ontstaan door grof nalatig handelen of het rijden onder invloed van verslavende of stimulerende middelen)
  • Diefstalbeveiliging van auto
  • WA-verzekering voor letselschade zowel: Materiële- en vermogensschade aan derden ter hoogte van tenminste € 7,5 miljoen, ook in de Verenigde Staten (VS) en Canada

Gratis annuleren en overboeken

Het wijzigen of annuleren van reserveringen voor auto’s of scooters is tot 24 uur vóór huuraanvang kosteloos. Neem gewoon per telefoon of e-mail contact met TUI op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tankregeling vol/vol

U levert de huurauto met dezelfde benzinestand in zoals opgehaald. Zo betaald u alleen maar voor de benzine die u ook daadwerkelijk heeft verbruikt. Let op: als zekerheid dient er een waarborgsom te worden achtergelaten.

Card CuraDeal op houder 200pxCuraDeal

Email: info@curadeal.com

Tel.:
Vanuit Curacao: 6753562
Vanuit Nederland: 005999-675362 (tip: bel gratis via Whatsapp.)

Kvk:

Aad traditional curacao 200pxMi ta Aad, kontentu di sera konosi bo.
(Ik ben Aad, fijn om kennis met u te maken.)