curacao informatie

Papiaments

Papiaments cursus

papiaments cursusboekDeze Papiaments cursus bestaat uit: een cursusboek, een hulpboek en twee audio cd´s. Deze cursus wordt ook gebruikt door het NTI, maar zelf bestellen is véél goedkoper! Je hebt dan alleen géén begeleiding van een leraar. Maar of dat echt nodig is?

Bol.com € 94,99 Bekijken

papiaments cursusboekDeze cursus wordt ook gebruikt door het NTI. Ook via de NTI krijg je dus dit lespakket in huis. De cursus bij de NTI kost ongeveer € 507,00 (voor de 16 maanden cursus). Zelf bestellen kost ongeveer € 95,00. Dat scheelt dus bijna € 413,00 ! Je hebt dan alleen géén begeleiding van een leraar. Maar of dat echt nodig is? In het hulpboek staan de antwoorden van de oefeningen.

Nu kun je het dus ook zelf bestellen via en gebruiken voor thuisstudie.

Bol.com € 94,99 Bestel het boek hier

Beschrijving Basiscursus Papiaments

Het leerpakket bestaat uit:

  • een cursusboek
  • een hulpboek (met de antwoorden van de lessen.)
  • twee audio cd´s

Ik heb het zelf ook gehad (mmmh, ... via de NTI...), en ik moet zeggen dat het een prettig te volgen cursus is. Mede door de bijgeleverde CD's. Wat mij betreft een (onmisbare) aanrader voor iedereen die Papiaments wil leren.

Dòsplak´i boka (een verwijzing naar de Papiamentse zegswijze voor "Laat mij ook eens wat zeggen" ) is de eerste en enige op communicatie gerichte cursus voor het Papiaments.

  • Uit het cursusboek kan men in twintig lessen zowel klassikaal als individueel het Papiaments leren.
  • Het hulpboek geeft uitspraak- en spellingsregels, een grammaticaal overzicht, een woordenlijst en een sleutel bij de oefeningen, waardoor de cursus ook zeer geschikt is voor zelfstudie.
  • De cd´s bevatten dialogen, gevarieerd oefenmateriaal en zestien interviews met Antillianen van de Benedenwindse eilanden.

In Dòsplak´i boka zijn de belangrijkste aspecten verwerkt zowel van de taal als van het Antilliaanse leven waarvoor taalgebruik essentieel is. Teksten, vele foto´s en andere illustraties laten de lezer op een speelse manier kennis maken met verschillende aspecten van de Antilliaanse cultuur.

Card CuraDeal op houder 200pxCuraDeal

Email: info@curadeal.com

Tel.:
Vanuit Curacao: 511 11 71
Vanuit Nederland: 005999-5111171 (tip: bel gratis via Whatsapp.)

Kvk: Curacao 165578

Aad traditional curacao 200pxMi ta Aad, kontentu di sera konosi bo.
(Ik ben Aad, fijn om kennis met u te maken.)

Uw reclame hier op deze website? Klik voor info

Sponsored by: but 75x30 BOL