curacao wonen

Wetenswaardigheden

Alle zorgaanbieders

logo zorgkaart 75Alle zorgaanbieders zijn vanaf nu makkelijk te vinden. Zoekt u een bepaalde arts, of een andere zorg dienstverlener? Lees verder voor de meest recente contactgegevens en aanvullende info over de zorg op Curacao.

Contactgegevens artsen en zorgverlening

logo zorgkaartOp de website zorgkaartcuracao.cw kun je de meest recente contactgegevens vinden van zorgverleners en zorginstellingen en op zoek gaan naar een zorgaanbieder bij jou in de buurt. De informatie is samengesteld op basis van verschillende informatiebronnen en wordt afgestemd met de voorzitters van beroepsverenigingen en de directies van zorginstellingen. Helaas is de website alleen in het Papiaments te lezen, maar eigenlijk spreekt het wel voor zich.
Bijvoorbeeld: Huisarts = Dokter di kas

Volksgezondheids Insituut Curacao

Ook een belangrijke plek om (vooral statistische) informatie in te winnen over de gezondheidszorg op Curaco is de website van VIC (Volksgezondheids Insituut Curacao). VIC doet onderzoek naar de gezondheid en gezondheidszorg voor de ontwikkeling en evaluatie van gezondheidsbeleid voor de overheid en de gezondheidszorg.

Card CuraDeal op houder 200pxCuraDeal

Email: info@curadeal.com

Tel.:
Vanuit Curacao: 511 11 71
Vanuit Nederland: 005999-5111171 (tip: bel gratis via Whatsapp.)

Kvk: Curacao 165578

Aad traditional curacao 200pxMi ta Aad, kontentu di sera konosi bo.
(Ik ben Aad, fijn om kennis met u te maken.)

Uw reclame hier op deze website? Klik voor info

Sponsored by: but 75x30 BOL