curacao bon bini

Curacao websites

Bevriende websites

Andy Dellenoy - Pianoshow

De pianobar op uw locatie. Website: Dellenoy.nl

collage 350px pianos Summerparty schuin 350px


De FEESTPIANO is de pianobar-ervaring op uw eigen locatie. Een one-man pianoshow met live-muziek, zang en entertainment van de bovenste plank. Het repertoire omvat de laatste top40 hits en de beste meezingers van nu, tot de bekende sing-a-longs van toen. Van Nederlandstalige hits en après-ski feestknallers tot de altijd heerlijke discomuziek. Het maakt niet uit, ... als het publiek maar meezingt en geniet! Vandaar de slogan: "Sing - Dance - Party"

Niets is te gek, alles kan en (bijna) alles mag. Uiteraard is het ook mogelijk om easy-listening te spelen tijdens uw receptie of diner, maar de grote kracht ligt toch wel bij het muzikale feest. Het publiek verzoekjes kan aanvragen via verzoekkaartjes, die de pianist dan graag speelt. Hierdoor ontstaat er een supergezellige interactie met het publiek. Wij delen verzoekkaartjes uit aan het publiek.
En voor de Curacao fans; er is ook een tropische uitvoering van deze pianoshow :-)

 

Kerst Piano

Een Kerst-pianoshow die speciaal bestemd is voor de decembermaand. Zoals de kerstmarkt, winterfeest, apres-ski party en de vele eindejaars recepties.

 

En verder:

Party-Calc
Een offerte tool die speciaal is ontwikkeld voor horeca, catering, zaal eigenaren en evenement organisatoren. Met als doel om zo eenvoudig mogelijk, een duidelijk overzicht te krijgen over de verschillende wensen van uw klant, de verkoopbudgetten, inkoopkosten, automatische personeel en materialen berekenen, en zo veel meer...

Landen.net (Curaçao)
Ook een website met uitgebreide informatie over Curacao.

Curacao-internet.com 
Uw hostingbedrijf voor het hosten van Curacaose websites.

Card CuraDeal op houder 200pxCuraDeal

Email: info@curadeal.com

Tel.:
Vanuit Curacao: 511 11 71
Vanuit Nederland: 005999-5111171 (tip: bel gratis via Whatsapp.)

Kvk: Curacao 165578

Aad traditional curacao 200pxMi ta Aad, kontentu di sera konosi bo.
(Ik ben Aad, fijn om kennis met u te maken.)

Uw reclame hier op deze website? Klik voor info

Sponsored by: but 75x30 BOL