curacao reizen

Met TUI naar Curacao

but 75x30 arke logoTUI verzorgt dagelijkse vluchten van Amsterdam naar het zonnige Curacao. De vluchtduur naar deze zonbestemming bedraagt zonder tussenstop ongeveer 10 uur. Met een tussenstop duurt het ongeveer 12 uur. TUI is altijd concurrend en biedt vaak de laagste prijs voor een retourvlucht naar Curacao.

Sinds 2018 vliegt TUI ook vanuit Belgie naar Curacao. Via Brussel vliegen zijn vaak nog iets gunstigere tarieven. Momenteel vliegt men op elke maandag van Brussel naar Curacao. Check de website <TUI Belgie>

De vlucht duurt wel iets langer dan met KLM. Vaak loont het om ook even de prijzen te vergelijken van enkele dagen voor- en na je eigenlijke gewenste datum. Houd er wel rekening mee dat sommige vluchten een tussenstop hebben op Aruba of Bonaire.

De vliegticketprijzen zijn meestal de goedkoopste, maar daarnaast moet u uw bagage extra bijboeken (dat is bij KLM inclusief); betalen voor een stoelreservering; betalen voor extra drankjes en service... In de praktijk komt het er op neer dat de prijzenvan TUI zeer dicht bij de prijzen van KLM liggen. En áls TUI uiteindelijk goedkoper is dan KLM, dan kunt u ook nog eens de beenruimte vergelijken. Vaak zal de economy-class van TUI minder beenruimte hebben als de economy-class van KLM.

 

Vluchten en prijzen bekijken...

Card CuraDeal op houder 200pxCuraDeal

Email: info@curadeal.com

Tel.:
Vanuit Curacao: 511 11 71
Vanuit Nederland: 005999-5111171 (tip: bel gratis via Whatsapp.)

Kvk: Curacao 165578

Aad traditional curacao 200pxMi ta Aad, kontentu di sera konosi bo.
(Ik ben Aad, fijn om kennis met u te maken.)