curacao reizen

KLM Reisklassen

KLM Economy Class / Economy Comfort Class

klm-economy_classTicket prijs opvragen of boeken?

Inchecken

Je kunt zowel online als bij de incheckautomaten op de luchthaven inchecken. Erg makkelijk. Zo kun je zelf je stoel uitzoeken, en het scheelt weer wachten bij het inchecken. Je kunt ook altijd aan de balie terecht.

Beenruimte

In de economy class heb je zo'n 76-79 cm beenruimte. Dat is niet echt veel. Zeker wanneer de passagier voor je de rugleuning naar achter zet. Dan wordt de bewegingsruimte wel erg krap.
Sinds eind 2009 bied KLM ook de Economy Comfort Class. Voor een meerprijs kun je dan een stoel boeken met 86-89 cm beenruimte. De rugleuning kan verder naar achter en je zit ook nog eens voor in het vliegtuig waardoor je ook snel kunt uitstappen en dus ook vooraan kan staan bij de rijen voor de HATO Airport douane.

Drank en eten

In de Economy Class heb je de keuze uit twee verschillende trays met smakelijke warme maaltijden. Afhankelijk van het tijdstip van de vlucht wordt er tevens een warm ontbijt of een snack geserveerd. De drankenservice biedt een uitgebreide selectie warme en koude dranken met of zonder alcohol. Dranken met of zonder alcohol worden gratis onbeperkt geserveerd. Er staat vaak zelfs een karretje met blikjes drinken en vruchtensappen waar je zo van mag pakken. Er is een selectie van internationale kranten.
Bij de keuken zijn altijd kleine snacks verkrijgbaar. Tijdens de maaltijden serveren we heerlijke tussendoortjes zoals Belgisch roomijs, sandwiches of noedels, afhankelijk van de bestemming en de duur van uw vlucht.

Entertainment

Sommige Boeing 747 toestellen zijn voorzien van een interactief entertainmentsysteem bij elke stoel. Geniet van series, luisterboeken en taalcursussen, of maak een keuze uit meer dan 80 films! Bij je stoel vindt je ook een individuele telefoon. Daarmee kun je tekstberichten versturen naar elke mobiele telefoon en elk e-mailadres waar ook ter wereld – en u ontvangt het antwoord nog tijdens uw vlucht, rechtstreeks in uw stoel. (Hier heb je wel een credit-card voor nodig.)
De andere Boeing 747 toestellen hebben dat entertainment systeem nog niet. U kunt dan films kijken op de TV schermen die in het gangpad hangen, of radio kanalen luisteren via de koptelefoon.
De koptelefoon krijg je gratis van KLM.

Bagage

Je mag 1 stuk ruimbagage meenemen, tot 23 kg, l+b+h max. 158 cm.
Plus je mag 1 stuks handbagage meenemen tot 12 kg in een maximale afmeting van 55 x 25 x 35 cm (l x b x h).

World Business Class

klm-world_business_classTicket prijs opvragen of boeken?

Inchecken

Je kunt bij de speciale balies inchecken en waar mogelijk priority lanes gebruiken. Zo voorkom je lange wachtrijen. Om even te ontspannen heb je toegang tot de KLM Crown-lounges op de luchthaven Schiphol.

Beenruimte

Laat je zorgen varen in de World Business Class-stoelen, die tot 175 graden naar achteren verstelbaar zijn. Met een stoellengte van 190 cm, een privacyscherm en een massagestand kom je fit en uitgerust aan op de bestemming. Tijdens de reis kun je jezelf opfrissen met je World Business Class-toilettasje. De stewards en stewardessen helpen graag met elk verzoek!

Drank en eten

Geniet van een heerlijk driegangenmenu dat bereid is in samenwerking met topkoks. Je krijgt de maaltijd geserveerd op prachtig servies en met een uitstekend glas wijn of ander drankje. Heb je speciale wensen, dan doen ze er alles aan om die te vervullen. Dit is werkelijk dineren op hoog niveau!

Entertainment

Het persoonlijke en interactieve entertainmentsysteem biedt de nieuwste films, populaire series, luisterboeken, taalcursussen en heel veel meer. Met dit systeem kun je ook berichten sturen naar elke telefoon of e-mailadres ter wereld. Als je wilt, kun je zelfs gewoon doorwerken: de stoel heeft een laptopaansluiting. En met de internationale kranten en tijdschriften blijf je altijd op de hoogte.

Bagage

Je mag 3 stuks ruimbagage meenemen, elk tot 23 kg, l+b+h max. 158 cm.
Plus 2 stuks handbagage, 1 stuk van 55 x 25 x 35 cm (l x b x h) en 1 stuk kleiner dan 45 x 20 x 35 cm (l x b x h). Samen met een gewicht tot 18 kg.

Card CuraDeal op houder 200pxCuraDeal

Email: info@curadeal.com

Tel.:
Vanuit Curacao: 511 11 71
Vanuit Nederland: 005999-5111171 (tip: bel gratis via Whatsapp.)

Kvk: Curacao 165578

Aad traditional curacao 200pxMi ta Aad, kontentu di sera konosi bo.
(Ik ben Aad, fijn om kennis met u te maken.)