curacao nieuws

Gebabbeld en geblogd

Website compleet vernieuwd

De website curacaovoojou.nl is helemaal vernieuwd.We zijn weer volledig up-to-date en voldoen weer aan de nieuwe eisen en trends die anno 2022/2023 gevraagd worden.

De artikelen op deze website

In de coronatijd, en daarna door de geopolitiek (zoals de oorlog tussen Oekraine en Rusland) is er veel gebeurd. Dit heeft ook veel gevolgen gehad voor Curacao. Zo zijn er veel bedrijven gestopt op Curacao. De airlines hebben moeite om hun vluchtenschema vast te houden, hotels en bedrijven op Curacao hebben hun verwachtingen en ontwikkelingen aan moeten passen, en zo is er veel meer...
Het gevolg voor onze artikelen op deze website is, dat deze al achterhaald kunnen zijn op het moment van publiceren, en artikelen die in het verleden geplaatst zijn komen niet altijd meer overheen met de huidige situatie.

Door de lock-downs in de coronatijd kwamen al mijn inkomsten als muzikant en van deze website te vervallen. Ik heb noodgedwongen een baan in loondienst gehad. Daardoor heb ik zeer weinig tijd kunnen besteden aan het up-to-date houden van deze website.

Gelukkig is die periode voorbij en ben ik weer hard aan het werk als muzikant en met de werkzaamheden van CuraDeal (zoals deze website). Ik heb de complete website opnieuw gebouwd, en ben momenteel ook hard bezig om alle artikelen te herzien zodat de informatie weer zo snel mogelijk accuraat is.

De techniek van de website

De ontwikkeling van nieuwe trends, en door de vernieuwde technische eisen en technische verbeteringen was het nodig om de gehele website compleet nieuw te bouwen.

Heel kort technisch;  Deze website is gebouwd met het Content Managment Systeem (CMS) Joomla. En aan deze CMS wordt continue gewerkt om deze (technisch) te verbeteren, maar ook om de veiligheidsgraad hoog te houden. Daardoor worden er regelmatig op de achtergrond updates uitgegeven die website beheerders dan moeten integreren in hun eigen gebouwde websites.

Sinds kort is er een grote Joomla update geweest van versie 3 naar versie 4, met daarin heel veel wijzigingen onder de motorkap. Het gevolg daarvan is, dat website met een oudere versie niet meer wordt voorzien van  veiligheid updates. Het omzetten van een gebouwde website in versie 3 naar versie 4 betekende in ons geval dat ik beter de hele website compleet opnieuw kon ontwerpen.  Onder de motorkap is nog een grote wijziging; de PHP versie is veranderd van versie 7 naar versie 8, waardoor diverse onderdelen van onze oude website niet meer werkten.

Ik heb zoveel mogelijk de look-and-feel van de oude website vast gehouden. Maar omdat ik toch aan het verbouwen ben, kon ik ook gelijk wat wijzigingen/verbeteringen aanbrengen en tevens gebruik maken van de nieuwe technieken die nu aanwezig zijn.

 

Card CuraDeal op houder 200pxCuraDeal

Email: info@curadeal.com

Tel.:
Vanuit Curacao: 511 11 71
Vanuit Nederland: 005999-5111171 (tip: bel gratis via Whatsapp.)

Kvk: Curacao 165578

Aad traditional curacao 200pxMi ta Aad, kontentu di sera konosi bo.
(Ik ben Aad, fijn om kennis met u te maken.)

Uw reclame hier op deze website? Klik voor info

Sponsored by: but 75x30 BOL