curacao leuke items

Internet radio, webradio, radio Curacao

Radio Dolfijn FM Curacao

banner-dolfijnfmDe bekendste Nederlandstalige radio van Curacao. De locatie van Dolfijn FM is pal op het strand van Seaquarium Beach. Dolfijn FM zendt 24 uur per dag uit. Op Curacao in de ether op 97.3mhz en op internet via de webradio.

<Direct Luisteren>    <Website DolfijnFM>

Dolfijn FM, Voel je goed!!dolfijnfm curacao antillen

Dolfijn FM is een professioneel radiostation die zijn uitzendingen vanaf het strand op Seaquarium Beach verzorgen. Je kunt de DJ's zo aan het werk zien wanneer je bij Mambo beach bent. Het leuke is dat dit radiostation een uitstekende webradio biedt. Volgens mij zelfs de beste webstream van het eiland. Zo kun je de tropische klanken en sferen ook in Nederland nog steeds beleven. Wanneer je naar radio Dolfijn FM luistert via de webradio, dan waan je jezelf toch weer een beetje op het strand in Curacao.

Als je luistert naar Dolfijn FM hoor je de beste classics, de heetste hits en de nieuwste releases. Je luistert naar professionele radio, gemaakt door Caribische Nederlanders op een eiland van 444 vierkante kilometer oppervlakte. Het is lokale, regionale en landelijke radio tegelijk. Heel gezellig en toch ook echte hitradio.

Daarnaast houden ze je ook op de hoogte van actuele ontwikkelingen in het Dolfijn FM Nieuws wat verzorgd wordt door Novum Nieuws met 17 nieuwsuitzendingen per dag. Ook zijn de programmamakers altijd op de hoogte van lokale ontwikkelingen. Bij belangrijke evenementen wordt stilgestaan, bij leuke dingen wordt gelachen en van de rest van het nieuws op de wereld en op Curaçao wordt melding gemaakt.

Op het strand van Seaquarium Beach

De locatie van Dolfijn FM is pal op het strand van Seaquarium Beach. De afstand tot de zee is ongeveer 30 meter, de eerste palm staat op 3 meter en de eerste zandkorrel ligt al in de studio… Het is een unieke situatie die veel leuke momenten oplevert. Het naastgelegen Mambo beach organiseert veel concerten van veelal Nederlandse artiesten, die dan ook met veel gemak de studio binnen stappen.

Dolfijn FM is er altijd, en overal

Dolfijn FM kom je overal tegen. Dolfijn FM organiseert, en is regelmatig betrokken bij, evenementen, sponsort belangrijke concerten en is, als het even kan, ‘on the road’ met live-uitzendingen.

Dolfijn FM zendt 24 uur per dag uit, waarvan werkdagen een gepresenteerd programma hebben van 6 uur ‘s morgens tot 6 uur ‘s avonds. De weekenden hebben een eigen format. De DJ’s draaien veel muziek en laten je genieten van interessante items, interviews en actueel film- en showbizznieuws. Met de interactieve ‘phone-games’, maar zeker ook bij speciale acties, kun je de mooiste prijzen winnen. Regelmatig komen lokale en internationale artiesten bij Dolfijn FM op bezoek, voor een interview of een kort live optreden.
De Bright Top 40 wordt iedere zaterdagmiddag tussen 3 en 6 live uitgezonden vanaf Mambo Beach - kom gerust eens langs en geniet van de zon en de zee tijdens de live-uitzending van de 40 populairste hits van de Nederlandse Antillen. Diezelfde Bright Top 40 is ook non-stop te beluisteren op zondagmiddag van 12 tot 3.


Voel je goed met Dolfijn FM!

 

Card CuraDeal op houder 200pxCuraDeal

Email: info@curadeal.com

Tel.:
Vanuit Curacao: 511 11 71
Vanuit Nederland: 005999-5111171 (tip: bel gratis via Whatsapp.)

Kvk: Curacao 165578

Aad traditional curacao 200pxMi ta Aad, kontentu di sera konosi bo.
(Ik ben Aad, fijn om kennis met u te maken.)

Uw reclame hier op deze website? Klik voor info

Sponsored by: but 75x30 BOL