curacao werken vacature

Copyright 2018 - Curaçao gerelateerde websites.

Vacature Call Center

gezocht medewerker

Werken als verkoopmedewerker in Willemstad

Heb jij de droom om het regenachtige Nederland tijdelijk of zelfs permanent vaarwel te zeggen?  Bij BSG Contact kun je direct aan de slag!  BSG Curacao zoekt verkooptalenten voor de vestiging in Willemstad. Je wordt ingezet op verschillende commerciële projecten voor zowel B2C als B2B.

Er zijn mogelijkheden voor een tijdelijk verblijf van 6 maanden, of voor voor een vaste baan als je permanent naar Curacao wilt verhuizen.

Bijna iedereen met een commerciële babbel en een goede beheersing van de Nederlandse taal kan wel bij BSG terecht. Als commerciële topper bieden we je een commercieel topsportklimaat waarin je naast een goede beloning en een gedegen opleiding een zeer aantrekkelijke bonus kunt verdienen.

De werktijden op de Curacao vestiging zijn meestal van 6:30u tot 15:00u. In de middag en avond kun je dus heerlijk chillen, terwijl je in de ochtenden in het luxe callcenter geld aan het verdienen bent.

Tijdelijk 6 maanden werken op Curacao?

BSG Contact biedt de mogelijkheid om tijdelijk te komen werken op Curacao. Je krijgt dan een lekker betaalde job voor 6 maanden én je kunt in de middag en avond genieten van alles wat Curacao te bieden heeft. En BSG helpt je ook nog eens met alle rompslomp rond het verkrijgen van vergunningen, verblijf en vervoer.

Je mag maximaal 6 maanden op Curacao verblijven zonder dat je daadwerkelijk hoeft te emigreren, dus dit is werkelijk een unieke kans!

Vaste baan voor een permanent verblijf op Curacao?

Ook als je permanent op het eiland wilt vestigen en dus op zoek bent naar een vaste baan voor (minimaal) 32 uur per week, dan is werken bij BSG een mooie optie. Ook in dit geval zorgt BSG voor een goede begeleiding in het verkrijgen van vergunningen, verblijf en vervoer.

bsg contact

Solliciteren

Je kunt voor de functie solliciteren bij één van onze vestigingen in Almere, Arnhem of Maastricht. Kijk maar eens op werkenbijbsgcontact.nl. Als je wordt aangenomen en door de proeftijd bent gekomen kun je verzoeken om voor een 6-maanden plaatsing op Curacao in aanmerking te komen.

Meer informatie kun je aanvragen bij de BSG recruitment afdeling op 036-751 7000.

Woon je nu al op Curacao of zoek je een vaste baan, dan kun je ook direct solliciteren bij BSG Curacao op +5999 4338910. Kijk op BSG Curacao.

 

 

Achtergrond informatie

BSG Contact opende in januari 2016 haar nieuwe vestiging in het E commerce park op Curaçao!

Meer dan 50 jaar na oprichting geeft BSG gehoor aan de ambitie om internationaal verder uit te breiden en te opereren in een groeimarkt.  CEO Marc-Derek Schönberger: “Het idee kwam spontaan ter sprake, maar kreeg als snel serieuze vormen. Verschillende bezoeken aan Curaçao en enige research naar de mogelijkheden en behoeften, bevestigden ons gevoel om daar succesvol te kunnen zijn.” Commercieel Directeur Mirjam de Groof vult aan trots te zijn op deze recente ontwikkeling en gelooft dat BSG Contact dit te danken heeft aan het innovatieve karakter van de organisatie en het blijven investeren in goed opgeleide professionals. “Wij geloven in het marktpotentieel van Commercieel klantcontact ” aldus Mirjam.  BSG Contact werd opgericht in 1964 en heeft zijn hoofdzetel in Almere. Vandaag de dag ondersteunt BSG Contact met name beursgenoteerde bedrijven in hun commercieel klantcontact in sectoren zoals verzekeringen, financiële instellingen, energiemaatschappijen en uitgevers.

Bron: Persbericht BSG 17 november 2015

f t g m