curacao bon bini

Copyright 2022 - Curaçao gerelateerde websites.

Curacao websites

Belangrijke weblinks

Curaçaohuis in Den Haag - Officiële Curacao vertegenwoordiging.

Het nieuwe Kabinet van Curaçao wil u via deze website van informatie voorzien over de ontwikkelingen binnen de overheid van het nieuwe land Curaçao, per 10 oktober 2010. U kunt op deze website meer inzicht krijgen in de structuur van het Kabinet van de Gevolmachtigde Minister van Curaçao, de missie, de taken en verantwoordelijkheden.
Sinds 2 mei 2014 zit het Curaçaohuis op een (tijdelijke) nieuwe locatie: Wagenaarweg 13, 2597LM ‘s-Gravenhage.

Kaart van Curacao
Een handige website met een zeer uitgebreide (wegen-)kaart en informatie van Curacao.

Bevriende websites

FeestPiano

De pianobar op uw locatie. Website: FeestPiano.nl

collage 350px pianos Summerparty schuin 350px


De FEESTPIANO is de pianobar-ervaring op uw eigen locatie. Een one-man pianoshow met live-muziek, zang en entertainment van de bovenste plank. Het repertoire omvat de laatste top40 hits en de beste meezingers van nu, tot de bekende sing-a-longs van toen. Van Nederlandstalige hits en après-ski feestknallers tot de altijd heerlijke discomuziek. Het maakt niet uit, ... als het publiek maar meezingt en geniet! Vandaar de slogan: "Sing - Dance - Party"

Niets is te gek, alles kan en (bijna) alles mag. Uiteraard is het ook mogelijk om easy-listening te spelen tijdens uw receptie of diner, maar de grote kracht ligt toch wel bij het muzikale feest. Het publiek verzoekjes kan aanvragen via verzoekkaartjes, die de pianist dan graag speelt. Hierdoor ontstaat er een supergezellige interactie met het publiek. Wij delen verzoekkaartjes uit aan het publiek.
En voor de Curacao fans; er is ook een tropische uitvoering van deze pianoshow :-)

 

Kerst Piano

Een Kerst-pianoshow die speciaal bestemd is voor de decembermaand. Zoals de kerstmarkt, winterfeest, apres-ski party en de vele eindejaars recepties.

Wild Pianos

Een geweldige pianoact met twee pianos. Hun slogan? Sing, Dance, Party!

Neem twee piano vleugels, neem 2 pianisten/zangers, neem een berg humor, neem veel sing-a-long songs, ... dan krijg je: Wildpianos. Een geweldige dueling piano meezing show.

 

Andy Dellenoy

Andy Dellenoy - Zanger / Entertainer / One-man-band

Andy Dellenoy is een professionele zanger/muzikant die in 2014 zijn 25 jarig jubileum beleefde. Al sinds zo'n 18 jaar treed Andy (&y) op als soloartiest. Voornamelijk als zanger/entertainer of als one-man-band. Met behulp van zijn keyboard, zeer goede zangstem en een hoop enthousiasme weet Andy het publiek te bespelen als geen ander!

 

En verder:

 

Party-Calc
Een offerte tool die speciaal is ontwikkeld voor horeca, catering, zaal eigenaren en evenement organisatoren. Met als doel om zo eenvoudig mogelijk, een duidelijk overzicht te krijgen over de verschillende wensen van uw klant, de verkoopbudgetten, inkoopkosten, automatische personeel en materialen berekenen, en zo veel meer...

Landen.net (Curaçao)
Ook een website met uitgebreide informatie over Curacao.

Curacao-internet.com / www.Aruba-internet.com
Uw hostingbedrijf voor het hosten van Curacaose en Arubaanse websites.

f t g m