curacao watersport

Copyright 2022 - Curaçao gerelateerde websites.

Vakantie op Curaçao

PasaBon activiteiten gids

Screenshot website 350

De 'PasaBon event guide' is de meest complete activiteitengids van Curacao. Onmisbaar voor de toerist; je hoeft je nu nooit meer af te vragen of er nog wat te doen is op het eiland. Gratis verkrijgbaar als papieren gids, maar ook online kun je alle events en activiteiten snel zien. En nu zelfs ook via een gemakkelijke app op je telefoon.

In de PasaBon gids staan alle activiteiten en evenementen vermeld voor de komende week. En niet geheel onbelangrijk; ook alle happy hours zijn er te vinden.

Het is opgedeeld in diverse 'hoofdstukken':

  • Live Music
  • Parties
  • Let's Dance
  • Happy Hours
  • Movies
  • Foodspiration
  • Funshopping
  • Various outdoor and tourist activities

De papieren gids - Grab your free copy and enjoy the island!

Tri Fold Brochure 200De papieren activiteitengids is gratis verkrijgbaar op meer dan 336 plaatsen op Curacao zoals bij hotels, cafe's of andere toeristische plaatsen. Elke woensdag wordt de papieren versie in een oplage van 1.000 stuks verspreid op het eiland. Het is zeer compleet overzicht over alles wat er te doen is, en wat onze redactie betreft is de gids onmisbaar voor toeristen maar zelfs voor de locals.

Je kunt de PasaBon-gids ook downloaden als PDF. Een geweldige inspiratiebron tijdens de voorbereiding op de vakantie.

Website PasaBon

De website van PasaBon is lekker overzichtelijk. Je kunt zelfs selecteren wat er vandaag of morgen te doen is. Je kunt ook inschrijven op de wekelijke e-mail nieuwsbrief zodat je niets meer hoeft te missen.

De PasaBon op je smartphone

iphone pasabonHoe makkelijk kan het zijn, altijd de PasaBon gids bij de hand op je eigen telefoon. De PasaBon-app is beschikbaar voor de Apple en Android telefoon. Ga naar de AppleStore of GooglePlay en zoek gewoon op PasaBon. Installeren... en op naar de volgende party!

 

En de K-Pasa dan?

Voor diegene die al eerder op Curacao zijn geweest, zullen bekend zijn met de K-Pasa. Dat was een zelfde soort gids maar uitgebracht door een ander bedrijf.  De K-pasa is niet meer verkrijgbaar op het eiland, en ook de website van K-Pasa is inmiddels off-line. De K-pasa was sinds 1997 op het eiland. Het bedrijf achter PasaBon is steeds meer de 'winnende' concurrent geworden en uiteindelijk is K-Pasa rond februari 2017 gestopt.

 

f t g m