curacao watersport

Copyright 2022 - Curaçao gerelateerde websites.

Vakantie op Curaçao

iPhone and iPad toerist app

Curacao-to-go-iphoneHet bedrijf World Travel Applications heeft voor de toerist, die in het bezit is van een iPad of een iPhone, een haast onmisbare Curacao  toeristen applicatie gemaakt.
Curacao to Go! Deze gratis applicatie biedt de toerist een ongelofelijke bron aan informatie precies waar je die het liefst hebt; in de broekzak!

600+ items in 18 categorien en 67 sub-categorien

Curacao-to-go-ipad

Restaurants, bars, stranden, duik spots, auto verhuur, bedenk het maar en het staat er in. Met meer dan 600 items in deze app ben je er zeker van dat u de beste gids met u mee brengt op het eiland.

Alles en iedereen is gratis toegevoegd als het een product of evenement is dat interessant is voor de bezoekers van Curacao. Op de item informatie pagina vind je, waar aangeboden, contact details als telefoon nummer, e-mail adres en webpagina en kun je het item een waardering geven of de waardering van anderen bekijken.

Voeg het item to aan je ‘Things to Do’ lijst en selecteer alle interessante dingen die je wenst te zien of doen VOORDAT je naar het eiland komt. Voeg items toe en arriveer goed voorbereid en geinformeerd op Curacao.

Blijf Up-to-Date

De Evenementen kalender, Party kalender en Happy Hours overzicht houden je op de hoogte van alles wat er op het eiland gebeurt. ‘Feeds’, korte berichten die naar de App worden gestuurd, geven locale zaken de kans om de gebruiker de laatste info te sturen over een aanbieding of feestje.

En meer…

Emergency contacts’ geven aan wie u wanneer moet bellen, Pinautomaten en Benzine stations over het hele eiland en een offline wegenkaart die altijd ter beschikking is.

Dowload ze nu GRATIS uit de Appstore

iPad: http://itunes.apple.com/us/app/curacao-to-go-for-ipad/id468086334?mt=8
iPhone: http://itunes.apple.com/us/app/curacao-to-go-for-iphone/id468082215?mt=8

Zie ook: Website van Curacao to go Website van World Travel Applications

 

f t g m