curacao reizen

Copyright 2022 - Curaçao gerelateerde websites.

De goedkoopste vliegticket naar Curacao

vliegen-frontpage-75x75Zoek de goedkoopste vliegticket naar Curacao. Wij zetten een aantal vergelijking websites op een rij, zodat u zeker weet dat u echt de goedkoopste vlucht boekt! Zo voordelig mogelijk vliegen.

Vergelijk via: Vliegtickets.nl / World Ticket Center / Cheaptickets.nl

De websites geven een goed overzicht van alle vluchten die worden aangeboden naar Curacao. Door de luchtvaartmaatschappijen met elkaar te vergelijken, kun je de goedkoopste vliegtickets vinden, of de voor jou meest gunstige reistijden.

Direct boeken bij de vliegmaatschappij kan ook: KLM / TUI (TUI vliegt vanaf zomer 2018 ook 1x per week vanaf Brussel naar Curacao.)

Een tip:
Het is altijd verstandig om de diverse vliegticket websites met elkaar te vergelijken. Let daarbij wel op het uiteindelijk bedrag, want soms geeft website A een prijs, inclusief alle kosten. Maar soms geeft website B een goedkopere prijs, terwijl er dan achteraf nog bijvoorbeeld boekingskosten worden berekend.

Tegenwoordig is het ook een trend aan het worden dat koffers en ruimbagage apart berekend wordt, vooral in de goedkopere tarieven moet je er goed op letten of het inclusief, of exclusief bagage is. Bij TUI komt er nog bagagekosten bij, en vaak ook extra kosten bij het reserveren van een stoel.

Een dag eerder of later vliegen geeft vaak ook een andere prijs. Maar dat valt meestal goed te zien in de overzichten die de ticket websites tonen. De ene keer is de vlucht van goedkoper, de andere keer is vliegen met weer goedkoper... en woon je dicht bij de Duitse grens, dan kun je ook eens kijken bij Air Berlin vanuit Düsseldorf.

U ziet, een beetje shoppen scheelt u a snel tientallen euro's. Dat is toch sneller verdiend dan een uur bij de baas werken ;)

 

f t g m