curacao watersport

Copyright 2022 - Curaçao gerelateerde websites.

Vakantie op Curaçao

Gaat u op vakantie naar het zonnige Curacao, dan hebben wij hier een paar leuke tips die zeker uw vakantiegenot zullen vergroten.
Voor de laatste akties en aanbiedingen van reizen en vliegtickets kunt u het beste kijken op onze website <CuracaoToerisme>.

Auto dagtripjes

Curacao-dagtrip-allZes leuke auto-dagtripjes. Zo ziet u tijdens uw vakantie het hele eiland. De rondleidingen zullen u leiden langs de mooiste gebieden, stranden en bezienswaardigheden van Curacao. U zult alle belangrijke hoogtepunten van het eiland zien en ervaren. Als u alle dagtrips heeft gevolgd weet u zeker dat u weinig hebt gemist tijdens uw vakantie.

Auto huren op Curacao

avistmU kunt nu via ons, direct bij AVIS auto verhuur Curacao uw huurauto in Curacao online reserveren. AVIS is de op één na grootste auto huur aanbieder in de wereld, en een zeer betrouwbare car rental op Curacao. Bekijk de huurtarieven. U kunt direct een aanvraag indienen via het Avis reserveringsformulier.

PasaBon activiteiten gids

PasaBon gids miniatuurGrab your free copy and enjoy the island!  De 'PasaBon event guide' is de meest complete activiteitengids van Curacao. Onmisbaar voor de toerist; je hoeft je nu nooit meer af te vragen of er nog wat te doen is op het eiland.

Navigatie Curacao

tomtom-logo-50Is er een navigatie apparaat zoals een TomTom beschikbaar voor Curacao? Een vraag die vaak gesteld wordt. Er zijn meerdere manieren om te navigeren op Curacao. TomTom valt hierbij af omdat er geen kaarten beschikbaar zijn van het eiland op het TomTom apparaat.

Reisgids App voor Apple en Android

curacao-app2-75Ook door het Curaçaos bedrijf Crapps is een Curacao reisapplicatie gemaakt. Nu ook voor Android smartphone's en tablets! Ook erg interessant is de toevoeging van 3D Augmented Reality in deze handige reisgids. Een digitale, complete informatie gids met allerlei handige extra’s en high tech snufjes.
De applicatie is gratis, en vele functies werken ook zonder internet verbinding.

Wegenkaart van Curacao

kris kras wegenkaart curacaoRaak de weg nooit meer kwijt op Curacao. Met een wegenkaart in de hand weet u alles te vinden. Er zijn diverse wegenkaarten verkrijgbaar, zoals de KrisKras roadmap. De wegenkaarten zijn verkrijgbaar in Nederland en op Curacao. Het is aan te raden om uw kaart alvast te bestellen in Nederland, want op Curacao is er de kans dat de kaarten uitverkocht zijn, of u moet het hele eiland afstruinen om een kaart te kopen.

iPhone and iPad toerist app

Curacao-to-go-iphoneHet bedrijf World Travel Applications heeft voor de toerist, die in het bezit is van een iPad of een iPhone, een haast onmisbare Curacao  toeristen applicatie gemaakt.
Curacao to Go! Deze gratis applicatie biedt de toerist een ongelofelijke bron aan informatie precies waar je die het liefst hebt; in de broekzak!

f t g m