curacao watersport

Copyright 2022 - Curaçao gerelateerde websites.

Restaurants

Op Curacao kunt u genieten van de lekkerste lokale gerechten. Zo zijn er op het hele eiland vele 'sneks' en restaurants die meer gericht zijn op de lokale bevolking, en niet op het toerisme. Kleine, meestal take-away, restaurantjes waar u kunt genieten van de Kuminda Krioyo. De gerechten uit Curacao.  En, niet geheel onbelangrijk, de prijzen zijn ook niet toeristisch. Wij hebben enkele restaurantjes uitgekozen waarvan wij denken dat u die echt eens zou moeten bezoeken wanneer u de Curacaose keuken wilt proeven.

Online restaurant reserveren

Dinner Curacao logoDinner Curaçao is een digitale wegwijzer naar Curaçaose restaurants met verschillende stijlen en prijsniveaus. Via de website kun je met één klik gratis een reservering maken bij één van de vele aangesloten restaurants.

Eten Thuisbezorgd

DushiFood logo 90px

Op Curacao kun je eenvoudig online eten bestellen en laten bezorgen aan huis. Het werkt precies hetzelfde als het bekende "Thuisbezorgd.nl".

Overdekte oude markt (Marshe Bieu)

marshe bieuw-CuracaoOm de echte Creoolse keuken van Curacao te ervaren, moet je echt eens langs de beroemde overdekte oude markt (Marshe Bieu) gaan. Je kunt het vinden in Punda, achter het postkantoor. Niet alleen kun je er heerlijk (en goedkoop!) eten, het is ook erg gezellig. Je voelt je gelijk een inwoner van Curacao.

f t g m