curacao watersport

Copyright 2022 - Curaçao gerelateerde websites.

Appartement huren

banner 468x60 bungalow-net

Veel particulieren op Curacao verhuren appartementen aan vakantiegangers. Dit scheelt vaak heel veel in prijs wanneer je een vakantie op Curacao wilt.

Op vakantie zul je merken dat je vaak onderweg bent om het eiland te onderzoeken, of je bevindt je heerlijk op één van de vele stranden. En het is ook geweldig om 's avonds te dineren in de vele restaurants die er zijn. Al dan niet met live-muziek.

Een appartement huren is daarom een heel goed alternatief voor een (duurder) hotel, waar je misschien toch niet veel zult zijn. Wanneer je echter zoekt naar een vakantie met luxe, gemak en rust ... dan kun je beter in een hotel gaan zitten, en een volledig verzorgde vakantie boeken.

Je bent op jezelf aangewezen. Je zult voor je eigen ontbijt e.d. moeten zorgen, en daarvoor zul je dan ook boodschappen moeten doen. Meestal zijn er geen uitgebreide faciliteiten zoals een zwembad e.d.  Maar ... dat heeft wel een hele eigen charme. Je beleeft het eiland veel meer zoals 'de locals' dat ook doen.

Voordelen:
- Erg goedkoop!
- Veel meer prive dan in een hotel.
- Je beleeft Curacao veel dynamischer. Je proeft meer van het dagelijks leven.

Er zijn ook nadelen:
- De vliegtickets zul je zelf moeten boeken.
- Sommige verhuurders hebben een ophaalservice van het vliegveld. Sommige niet.
- Het is meestal aan te raden om een auto te huren. Je zult veel onderweg zijn.
- Je hebt niet de luxe en gemakken van een hotel.

banner booking 468

La Palmeraie mini resort

22La Palmeraie is een comfortabel, kleinschalige mini resort waar iedere gast van alle rust, privacy en een persoonlijke service kan genieten. La Palmeraie beschikt over 4 accommodaties. U kunt genieten van een prachtig aangelegde tropische tuin, een heerlijk zwembad en een bijzonder vriendelijke gastvrouw en gastheer.

Prijs: vanaf € 45,00 per nacht.
Omgeving: Santa Catharina

Jan Thiel Mini-resort

jan_thiel_appartement-75Home Sweet Home Mini resort bestaat uit 4 luxe en een in de villawijk Jan Thiel. Met een zwembad en een tropische tuin. Ook geschikt voor groepen tot 26 personen!

Prijs: Vanaf € 95,00 per nacht.
Omgeving: Jan Thiel

Luxe appartementen Julianadorp

Villa-lorangerie-75Twee luxe en stijlvol ingerichtte in de villawijk Julianadorp. Met zwembad en tropische tuin.

Prijs: Vanaf € 87,50 per nacht.
Omgeving: Villawijk Julianadorp

f t g m