curacao leuke items

Copyright 2022 - Curaçao gerelateerde websites.

Ruimtereizen

Overname SXC door XCOR

sxc xcor logo 150pxHet bedrijf XCOR Aerospace uit Californie heeft het Nederlands bedrijf Space Expedition Corporation (SXC) ingelijfd. Daarmee geeft XCOR een duidelijk signaal dat het het meest actieve bedrijf ter wereld wenst te worden die Space Flights gaat aanbieden.

sxc wordt xcor

Door de intensieve samenwerking in het verleden tussen XCOR en SXC is men overtuigd dat de marketingexpertise van SXC een grote aanvulling zal zijn in de Space Flight ambities van XCOR. De oprichters van SXC zijn verheugd dat ze nu onderdeel zijn van XCOR omdat die bijzonder veel expertise hebben in de ontwikkeling van raketmotoren en ruimtevaartuigen. Door de samensmelting komen de Space Flights voor de particuliere sector een grote stap dichterbij. Zo worden de ambities van beide bedrijven sneller werkelijkheid.

De naam SXC is verdwenen, maar het bedrijf en de medewerkers niet. De naam is omgedoopt naar XCOR Space Expeditions, en deze is gevestigd in Nederland. XCOR Space Expeditions (voorheen SRX) is onderdeel van het Californische XCOR Aerospace.

f t g m