curacao reizen

Copyright 2022 - Curaçao gerelateerde websites.

Digitale-immigratiekaart

immigratiekaart 75pxAlle buitenlandse bezoekers die op Curaçao aankomen, moeten vóór vertrek de Digitale Immigratiekaart voor Curaçao online aanvragen. Deze neem je geprint mee op reis. De immigratiekaarten worden niet meer verstrekt op de luchthaven of in het vliegtuig, en zijn dus niet meer schriftelijk in te vullen. Door digitaal je gegevens in te vullen sta je bij aankomst al geregistreerd bij de immigratiedienst.

Parkeren op Schiphol

parking 75Valet Parkeren op Schiphol? Gewoon tot aan de vertrekhal rijden, uw sleutels afgeven, en uw auto wordt voor u geparkeerd door een professioneel valet parking service bedrijf. En de prijs? Dat valt echt heel erg mee!

Aankomst op Curacao

hato-tower_thumbHoe verloopt de aankomst op Curacao? Ten eerste ontvang je in het vliegtuig per persoon een landingskaart die moet worden ingevuld. De ingevulde kaart moet worden ingeleverd bij de douane tijdens de paspoort controle op de luchthaven van Curacao.

Hato Airport, de luchthaven van Curacao

Hato-voorkant_thumbHato Airport is de luchthaven van Curacao. De start- en landingsbaan is 3410 meter lang en 60 meter breed, geschikt voor alle soorten vliegtuigen. De luchthaven ligt aan de noordkust van Curacao, 12 kilometer van Willemstad. Hato International Airport dient als hub-station voor regionaal en internationaal transport.

Real Time vluchinformatie

realtime-flight-trackingRealtime flighttracking en vluchtinformatie. Zit er een bekende in het vliegtuig van, of naar Curacao? Kijk dan hier om te zien waar het toestel zich op dit moment bevindt. Wij hebben een overzicht gemaakt van alle vluchten. Tevens vindt u hier de actuele "Arrivals" en "Departures" van de luchthavens Hato en Schiphol. Helaas is de flighttracking informatie wel Engelstalig.

Waarom zoveel verschil in ticketprijs?

Wie de meeste kans wil maken op een goedkoop ticket, kan nog altijd het best vroeg boeken. Prijzen voor vliegtickets veranderen namelijk continu. Ook kan een ticket op de website van een luchtvaartmaatschappij goedkoper zijn dan via een reisbureau of boekingssite.

Landen op HATO video's

De landing op vliegveld Hato in Curacao. Ben je benieuwd hoe het landen eruitziet vanuit het vliegtuig, bekijk dan deze youtube filmpjes. Maar eerlijk is eerlijk, het is leuker als je zelf in dat vliegtuig zit.

f t g m