curacao nieuws

Copyright 2021 - Curaçao gerelateerde websites.

Nieuws

Nieuw forum opgericht na beëindiging forum.curacao.nl

Nieuw Curacao forum

nieuws forum curacaoZoals velen wellicht al hebben vernomen, zal het voorheen zeer populaire forum “forum.curacao.nl” stoppen met zijn activiteiten per 15 mei. De reden hiervan is, dat de facebook pagina “Durftevragencuracao” (DTVC) zo populair is geworden, dat het forum overbodig lijkt te worden.

Wij zijn toch van mening dat een “Curaçao” forum een goede aanvullende functie kan hebben. De informatie voorziening op een forum is bijvoorbeeld meer gestructureerd dan op de DTVC facebook pagina. Er zijn toch regelmatig klachten te horen op de populaire DTVC pagina over het feit dat men moeilijk de zoekfunctie kan gebruiken. Ook worden de leden ‘moe’ van het zoveelste bericht over het vinden van een appartement of een huurauto in een bepaalde periode. Het nieuwe forum voorziet juist daarom in een apart onderdeel voor de vraag naar appartementen en huurauto’s. Potentiële huurders kunnen daar hun bericht plaatsen, waarop verhuurders dan direct kunnen reageren.

De DTVC facebook pagina is vooral zeer populair bij de bewoners van Curaçao, terwijl het forum vaak toch beter wordt gevonden door de mensen die geïnteresseerd zijn in Curaçao. Het nieuwe forum is uiteraard nu nog leeg. Met behulp van iedereen hopen wij dat er snel een invulling mag komen met interessante gesprekken en onderwerpen. Wij nodigen dan ook iedereen uit om lid te worden van het nieuwe forum.

Het nieuw forum is te vinden op: forum.curacaovoorjou.nl

Samenwerking met DTVC?

Wij hopen op een goede samenwerking met DTVC. Er is een goede combinatie te maken met de grote betrokkenheid van DTVC leden, en de beter gestructureerde informatievoorziening van het forum. Het uiteindelijk doel van beide mediums blijft tenslotte gelijk; “Curaçao promoten”. Mede om deze reden staat er ook een duidelijke verwijzing naar de DTVC pagina op het forum.

Het beheer

Het nieuwe forum wordt beheerd door het Nederlandse eenmansbedrijf CuraDeal.com, waaronder ook de websites http://www.curacaovoorjou.nl en http://www.curacaotoerisme.nl vallen. Het voornaamste doel van CuraDeal.com is, om iedereen op een toegankelijke manier bekend maken met het Caribische tropeneiland Curaçao met een zeer breed scala aan onderwerpen.

Het forum wordt voornamelijk op vrijwillige basis beheerd, maar zelfs dan zijn er onkosten. Daarom wordt het nieuwe forum financieel ondersteund door reclame-inkomsten en affiliate-inkomsten. Wij proberen dit op een nette manier te verwerken in het forum, zonder dat het als storend wordt ervaren.

f t g m