curacao nieuws

Nieuws

230612 landhuis knipWillemstad – Fundashon Museo Tula (FMT) en Stichting Monumentenzorg Curaçao hebbenhun handtekening gezet onder de huurovereenkomst van Landhuis Knip. Hiermee kan een start gemaakt worden met de inrichting van het nieuwe Tula museum op deze historische locatie.

fb post social media usage 2022 2023 1Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) presenteert de meest belangrijkste resultaten over het gebruik van de Social Media Platforms op Curacao voor het jaar 2022.

corendon airline to curacao 350x350Corendon vliegt vanaf november 2023 vijf keer per week non-stop tussen Amsterdam en Curaçao met een hypermoderne Airbus A350-900. Van half juni tot half september wordt er zelfs zes keer per week gevlogen.

sandals resort curacao 75x75Curacao heeft er weer een prachtig nieuw luxueus all-inclusive resort bij. In juni 2022 heeft Sandals Resorts haar nieuwe locatie "Sandals Royal Curacao" geopend.

Jandino Bon bini hollandDe film "Bon Bini Holland" van Jandino Asporaat was een daverend succes. Het was dan ook wachten op de sequels. Kom lekker in Curacao sferen met deel 1 en 2. De derde is inmiddels ook uit maar draait nog in de bioscoop.  BOL.com

nieuw pand curacaohuisHet Kabinet van de Gevolmachtigde Minister van Curaçao is in het weekend van 3 tot 5 juli verhuisd naar een nieuw pand. Vanaf maandag 5 juli 2015 kunt u terecht op het nieuwe adres.

logo risicobeheersing curacaoEen nieuwe app voor noodsituaties. Speciaal ontwikkeld door de Curacaose overheid in geval van calamiteiten, orkanen en overstromingen. De informatie in de app kan belangrijk voor jou zijn tijdens een crisis.

Na het overdonderd succes van Kenny B met zijn lied "Parijs", is er nu ook een 'Curacaose versie' verschenen. Uitgebracht door Sleeves. Wordt "Papia Papiamentu ku mi" (Praat Papiamento tegen me) de volgende 'hit' van het nummer van Kenny B? Gewoon lekker luisteren via Soundcloud. Wij vinden het in ieder geval heerlijk om naar te luisteren.

icon doktor 150x150De vier landen van het Koninkrijk hebben op Aruba een akkoord bereikt over de bestrijding van grensoverschrijdende infectieziektes. De afspraken betreffen ook de beheersing en bestrijding van bacteriologische, chemische en radiologische incidenten.

reva 13042015 6Woensdag 15 april is een gedenkwaardige dag voor de bevolking van Curaçao. Eindelijk kan, na 34 jaar wachten, De SGR-Groep het nieuwe gebouw van Revalidatiecentrum Curaçao (RCC) officieel openen. Dit centrum beantwoordt aan de grote behoefte voor een adequaat revalidatieproces van hoge kwaliteit voor de inwoners van Curaçao, maar ook voor onze partners in het Koninkrijk Bonaire, Sint Maarten, Saba, Sint Eustatius en Aruba.

Kleurrijke en indringende roman over de verborgen kant van het expatleven op Curaçao

boek overzeeMet veel vaart en op een beeldende manier beschrijft Marlies Brenters de zoektocht van een vrouw en het leven van een expatgezin op het exotische Curaçao. Marlies Brenters schreef met Overzee haar debuutroman, geïnspireerd op haar ervaringen als expatkind op Curaçao. Ze heeft een adviesbureau dat zich richt op persoonlijke ontwikkeling en schreef in het kader hiervan eerder de non-fictieboeken Een vrouw heeft zeven gezichten en Mannen in soorten en maten.

Boek "Overzee" kopen?

Card CuraDeal op houder 200pxCuraDeal

Email: info@curadeal.com

Tel.:
Vanuit Curacao: 6753562
Vanuit Nederland: 005999-675362 (tip: bel gratis via Whatsapp.)

Kvk:

Aad traditional curacao 200pxMi ta Aad, kontentu di sera konosi bo.
(Ik ben Aad, fijn om kennis met u te maken.)

Uw reclame hier op deze website? Klik voor info

Sponsored by: but 75x30 BOL