curacao bon bini

Copyright 2022 - Curaçao gerelateerde websites.

Uw bedrijf op deze site?

Adverteren op deze website?

Misschien is het voor u interessant om op onze Curaçao websites vermeld te worden?

Wij bieden bedrijven de mogelijkheid om reclame te plaatsen op de website. Het gemiddeld aantal unieke bezoekers op de Curaçao website is gemiddeld 14.000 per maand. Juist omdat wij een website hebben die 'andere' onderwerpen biedt dan de meeste andere Curacao websites, genereren wij een doelgroep die oprechte interesse hebben in het eiland Curacao. Dat kan uit een toeristisch oogpunt zijn, maar het kan ook zijn dat men al op het eiland is. Onze website gaat verder dan misschien een reisje boeken. In uw onderzoek naar onze website zult u merken dat wij zeer goed gevonden worden in Google met een grote variëteit aan zoekwoorden.

Wij plaatsen uw advertentie in overleg met u. Wij vinden dat de website niet overspoeld moet worden met banners en advertenties, en uw reclame moet wel passen in de structuur en het onderwerp. De reclame moet wel gelineerd zijn aan Curacao. Reclames van de sex- of gokindustrie zullen wij niet plaatsen.

Overigens behouden wij wel het recht om reclames/uitlatingen te weigeren.

Wij onderhouden o.a. de volgende websites:

curacaovoorjou.nl
curacaotoerisme.nl
curacaotourism.eu => nu nog gekoppeld aan curacaotoerisme.nl
vakantiegids-curacao.nl => nog niet operationeel
vakantie-reisgids.nl  => nog niet operationeel
curacao-internet.com => operationeel
curacao-nieuws.nl => operationeel
vliegennaarcuracao.info => operationeel
curacao-entertainment.nl /.com => operationeel

Reclame/Advertentie ruimte

Wij bieden diverse reclame mogelijkheden voor het plaatsen van uw bedrijf op onze websites. Neem even contact met ons op voor onze advertentie tarieven.

 

f t g m