curacao leuke items

Copyright 2022 - Curaçao gerelateerde websites.

Huntu pa e yu

Huntu banner 350

Huntu pa e yu: Gespecialiseerde begeleiding op Curaçao

Over huntu

strand 250pxWij bieden gespecialiseerde begeleiding aan kinderen met autisme, adhd, aanverwante problematieken en kinderen die gebaat zijn bij extra structuur of begeleiding. Dit doen we zowel voor inwoners als toeristen op Curaçao.

Aanbod toeristen

Wij willen graag bijdragen aan een fijne vakantie voor het hele gezin. Wil je een dag of avond zorgeloos van het prachtige eiland genieten? Dan bieden wij de perfecte begeleiding aan voor uw dochter of zoon. Dit varieert van persoonlijke begeleiding tot een groepsactiviteit met meerdere kinderen.

Individuele begeleiding voor het kind

Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van kinderen met autisme, maar richten ons ook op kinderen die gebaat zijn bij extra structuur of begeleiding. Voor deze groep kinderen kunnen wij gespecialiseerde begeleiding op maat bieden.

Begeleiding voor het gezin

Naast de individuele begeleiding bieden we ook begeleiding voor het gezin voor een dag of dagdeel. De begeleider ondersteunt het gezin bij het uitstapje, zodat de ouders worden ontlast en zelf ook meer kunnen genieten.

Contact

Eline 250pxBen je geïnteresseerd in ons aanbod? Neem dan contact op via e-mail, whatsapp of neem een kijkje op onze website!

E-mail: info@huntu.care
WhatsApp: +599 9 677 1 677
Website: Huntu - Begeleiding voor autisme en ADHD

 

 

f t g m