curacao leuke items

Copyright 2019 - Curaçao gerelateerde websites.

Antilliaans kookboek

logo antilliaans etenwww.antilliaans-eten.nl is een receptensite voor alle geweldige gerechten die afkomstig zijn van ons geliefde eiland. De Antilliaanse cuisine, ook wel genoemd de ‘kuminda Krioyo’ is een mengeling van Spaans, Portugees, Nederlands, Afrikaans en Amerikaans die door de eeuwen tot stand is gekomen. De website wordt beheerd door gepassioneerde kok's met een uitgesproken liefde voor 'hun' eiland en de Antilliaanse keuken.

Het beste kookboek voor de Antilliaanse keuken

boek nos kushina krioyo 2015 90pxDe complete Antilliaanse keuken in 106 recepten. Antilliaans kookboek 'Nos Kushina Krioyo' legt alle klassiekers uit de Krioyo keuken op een duidelijke en fijne manier uit. Van ayaka tot pastechi en van stobá tot cashewtaart... alle klassiekers uit de keuken van Aruba, Bonaire en Curaçao staan gegarandeerd in dit boek, voorzien van paginagrote foto's!

Nos Kushina Krioyo is het lekkerste Antilliaanse kookboek van 2015!
Kosten: € 23,95

<Bestel of bekijk het boek>

Curacaose Kook Workshop

Ook worden er met regelmaat kook-workshops georganiseerd. Een erg gezellige, en vooral lekkere manier om de sfeer van de Cariben vast te houden. Een erg origineel uitje om met uw vrienden/vriendinnen te doen.

Allerei Antilliaanse recepten

Op de website treft u nagenoeg alle recepten van de Kuminda Krioyo (Curacaose Keuken). De heerlijkste stoba's, sopì's, bolo's, pastechi... noem maar op, ... u vindt het allemaal.

Heeft u binnenkort een feestje? Dan kunt u vanaf nu uw gasten verwennen met de authentieke Curacaose snacks en snoep. Er is zelfs een apart gedeelte voor kindergerechten.

Antilliaans Eten - Dé grootste collectie Antilliaanse recepten op het web!

f t g m