curacao watersport

Copyright 2022 - Curaçao gerelateerde websites.

All Inclusive naar Curacao

Op Curacao zijn er maar enkele hotels te vinden die een all-inclusive pakket aanbieden.


Wilt u graag een vakantie zonder zorgen, met alleen maar ontspanning op het strand of hotel, en puur genieten? Denk dan eens aan een all-inclusive vakantie.
Qua prijs zijn deze vakanties wel duurder, maar tijdens uw gehele verblijf kunt u onbeperkt genieten van het eten en drinken van het hotel.
Werkelijk alles is inbegrepen in de prijs; Vliegticket, hotel, eten, drinken, en vaak ook de watersport activiteiten ... u hoeft alleen nog maar te genieten.

Door de all-inclusive formule weet u vooraf exact wat uw vakantie kost, zonder onverwachte verrassingen van hotelrekeningen, restaurant kosten en dure drank rekeningen.

Elk hotel biedt zijn eigen all-inclusive pakket, dus wanneer u boekt, is het raadzaam om goed te bekijken wat er in het all inclusief pakket zit. Voor alcohol bijvoorbeeld, geldt vaak dat de lokale dranken in het pakket zitten, maar de geimporteerde drank wel apart verrekend wordt.

Voordelen:
- U heeft werkelijk nergens omkijken naar. Alles is tot op de puntjes verzorgd.
- U weet vooraf wat uw vakantie gaat kosten. Zonder achteraf nog rekeningen te krijgen.
- All-inclusive betekend vooral; ... heerlijk relaxen!

Nadelen:
- Het all-inclusief pakket geldt uiteraard alleen in het hotel. Wanneer u 'er op uit' gaat, dan maakt u extra kosten voor eventuele versnaperingen en drankjes op een terras.
- Deze hotels zijn vaak erg in trek bij Russische toeristen. Hun idee van all-inclusive is, bord volladen (echt vol!) en zoveel mogelijk drinken en eten op een redelijk onbeschofte manier. Dit kan wel eens voor irritaties zorgen bij de andere vakantiegangers.
- De boekingsprijs is uiteraard hoger dan niet all-inclusive aanbiedingen.

f t g m