curacao werken vacature

Copyright 2017 - Curaçao gerelateerde websites.

Werken op Curaçao

Vacatures op Curacao

looking for a job curacaoZoek je een passende vacature op Curacao?  Er zijn diverse websites waar men kan zoeken naar een vacature. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

Stage in de zorg

sgr groep logo 150pxBij de SGR-Groep zijn jaarlijks ruime mogelijkheden om stage te lopen, zowel binnen de zorgonderdelen als bij de ondersteunende afdelingen. De SGR-Groep is een erkend leerbedrijf.

Werken op Jan Thiel beach

waitress restaurantWerken in de horeca op Jan Thiel beach?

Lijkt het je leuk om voor minimaal zes maanden te komen werken in de horeca op Curaçao? Heb jij een positieve, sociale en avontuurlijke instelling. Ben je niet een van acht tot vijf werker, ben je collegiaal en flexibel inzetbaar dan zijn wij opzoek naar jou!

Veiligheid stagiairs

stage-75x75De meest idealistische plek voor een stagiair... Curacao! Het eiland van zon, zee, strand en vooral veel plezier en feesten. Toch komen er regelmatig negatieve geluiden vanuit dit party-eiland. Vaak worden er stagiairs beroofd en zelfs bedreigd, of bij terugkomst in het appartement blijkt er te zijn ingebroken. Is het echt zo erg?

Werk zoeken op Curacao

werk-curacaoEr zijn veel websites met vacatures op Curacao. Er moet wel gezegd worden dat solliciteren vanuit Nederland in 99% van de gevallen niet werkt. Ten eerste omdat er te veel solliciatiebrieven komen van 'gelukzoekers' uit Nederland, en ten tweede; ze willen je gewoonweg persoonlijk zien en spreken.

Salaris op Curacao

salaris-loon-curacaoVerrassend genoeg is er op het internet niet echt veel te vinden over het loon en de salarissen op Curacao. Wij proberen iets meer duidelijkheid te geven aan u. Het salaris op Curacao is wel beduidend lager dan in Nederland.

f t g m