curacao reizen

Copyright 2017 - Curaçao gerelateerde websites.

Air Berlin

Aan boord bij Air Berlin

Air-Berlin-Curacao-75Wat kunt u verwachten aan boord van Air Berlin tijdens uw vlucht van, en naar, Curacao? Wij hebben het in een overzichtje gezet voor u. Air Berlin vliegtickets kunt u <hier> boeken.

AirBerlin Economy Class

Maaltijden en drank

Aan boord bieden krijgt u gratis koffie, thee, alcoholvrije drank resp. verschillende vruchtensappen aan. Bovendien vindt u er een keur van alcoholische dranken die tegen betaling aangeboden worden. De actuele prijzen hiervoor vindt u in de drankenkaart aan boord.

Tijdens de vlucht naar het Caraïbische eiland worden er in de Economy Class twee maaltijden geserveerd: een hoofdmaaltijd, waarbij wij twee warme gerechten ter keuze aanbieden, en een koud gerecht of een snack. Speciale maaltijden zoals vegetarisch of halal en kindermaaltijden zijn kosteloos vooraf te bestellen.

Ontspanning

Tijdens de reis zorgt de board-TV met speelfilms, muziekclips en korte filmuitzendingen voor uitstekende ontspanning. En op de wel 12 muziekkanalen is er voor elk wat wils, van klassiek tot pop. Bovendien vindt u aan boord een ruime keuze aan kosteloze actuele tijdschriften.

Airberlin Business Class

Leun achterover en ontspan in de comfortabele lederen fauteuils met een tussenruimte van 137 cm, verstelbaar tot een prettige hoek van 150 graden en met een comfortabele stoelbreedte van 49 cm.

Maaltijden en dranken

Voor de reizigers in de Business Class is er een meergangenmenu in een stijlvolle ambiance. U kunt een keuze maken uit meerdere hoofdgerechten. Voor tussendoor zijn er snacks, fruit en sandwiches beschikbaar. U ontvangt een welkomstdrankje en het omvangrijke aanbod aan verschillende alcoholische dranken omvat excellente rode en witte wijnen.

Ontspanning

In de Air Berlin Business Class heeft u voor een maximaal comfort, de beschikking over een persoonlijke, reeds in de stoel geïntegreerde monitor. Een afwisselend aanbod aan films zorgt hier voor een uitstekende ontspanning.

Tevens heeft de business class passagier toegang tot VIP ruimtes op de luchthavens, een snelle check-in, 1 stuks extra handbagage en uw koffers komen als eerste uit het vliegtuig.

 

Bagage

Economy class passagiers mogen 1 koffer van 20 kg meenemen, Business class passagiers mogen 30 kg meenemen.
Overbagage tijdens het inchecken kost € 30 per extra kilo voor een enkele reis.

Het is mogelijk om tijdens de boeking een "overbagage pakket" aan te schaffen. Voor een meerprijs van €110,00 mag u 5 kg extra meenemen.

Op grond van de veiligheid en het gemak is in de cabine slechts één stuk handbagage per persoon toegestaan. De handbagage mag maximaal 6 kg (met laptop: 8 kg) zwaar zijn en de afmetingen 55 cm x 40 cm x 20 cm niet overschrijden. Passagiers uit de airberlin Business Class kunnen een tweede stuk handbagage tot max. 6 kg meenemen.

 

 

 

f t g m